1x.hu - Delegáció partner
 
Keresés Keresés Törlés Részletes Delegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresés
_D_

0,5 l-es ásványvizes üvegpalack
Az alábbi paraméterek alapján szeretnénk egy hozzávetőleges ajánlatot kérni ásványvizes üvegek gyártására: - szín: lehetőség szerint natúr, átlátszó - űrtartalom: 0,5 l - töltendő folyadék: ásványvíz - zárása: alumínium (fém) csavaros kupak - magassága: (kupakkal együtt) 22,5 cm - szélessége 67 mm - súlya: jelenlegi mintadarabunk 32 g - igényelt mennyiség : ~ 100.000 db/hó, mely folyamatosan növekedhet - UV-védelem követelmény

Vágatfeltárás
Körülbelül 2 km vágat feltárása kemény kőzetben, amelynek az első cca. 40 m-es része lett berobbantva. A többi valószínüleg ép állapotban van, de bővítésére szükség lehet.

Száraz és nedves mederkotrás
Száraz mederkotrás kb. 0,6 ha felületen. Nedves (hidromechanizációs) tókotrás 4,5 ha tófelületen.

Ásványvíz-palackozó gépsor
Ásványvíz-palackozó gépsor megvásárlásához kérnék árajánlatot.

1440 nm műmárvány lap
1440 négyzetmétert szeretnék műmárvány lappal beburkolni és erre kérek ajánlatot.

Cukorcsomagolás
Árajánlatot kérnék cukor csomagolásra. Napi mennyiség 5 kamion (120 tonna). Jelenleg 50 kg-os papírzsákban van az áru. Címkét, logót mi biztosítunk. Csomagolás módja: papír.

Nagy tétel cukor
Tisztelt Árajánlattevő! Ezúton keresünk európai illetve közvetlen exportra Icumsa 45 finomitott kristálycukrot, kizárólag nagy tételben, tisztázott származással, magyarországi átvételel, illetve hajós tengeri szállitásra. Ajánlataikat előre is köszönjük.

Havi 20 tonna ipari alkohol
Havi 20 tonna ipari alkoholra kérnék ajánlatot (nyomdaipari felhasználásra).

Csaptelep ezres tételben
Vásárolnánk félcolos egyszerű, tehát csak hideg viz elzárására szolgáló rozsdamentes csaptelepet a legegyszerűbb kivitelben, több ezres tételben.

300000 nátronpapír cementeszsák
50 kg-os cementeszsák, nátronpapír, 4 színben, négyrétegű, 80g/m2, 300000 db. Részletes ajánlatot és leírást kérek.


P:Tovább a Delegáció apróra...]
Mozgásfejlesztő kerékpár
Szíves visszajelzésük kérem: mozgásfejlesztő kerékpárt milyen árban tudnának biztosítani.

Mehanikus biztonsági fémredöny
280x130-as fémredőnyt keresek, mehanikus működtetésűt. Kérek árajánlatot, amiben a munkadíj és az anyagár tételesen szerepel.

Szaporítóanyag
Keresek 1,8 ha-ra bodza szaporítóanyagot.

Vegyes tüzelésű hőlégbefúvós kazán
Műhely fűtésére keresek vegyes tüzelésű hőlégbefúvós kazánt. Használt is érdekel.

Csontvágó szalagfűrész
Szeretnék árajánlatot kérni elektromos csontvágó szalagfűrész vásárlásához.

Mézbor
Mézborra keresek árajánlatot.

Biliárdasztal-posztózás
Biliárdasztalomon lenne posztócsere és érdekelne menyibe kerül?

Fagyiskocsi
Szükségem volna egy fagyiskocsira és érdekelne a feltétel, hogy miként tudnék ilyenhez hozzájutni. Ausztriába szeretném kihozni a vállalkozásomhoz.

Autóklíma
Skoda fabia 2005 évjárat, 1.2 12v típusú autóba szeretnék klímát beszereltetni. Erre szeretnék árajánlatot kérni.

Rajbefogó és anyapótló feromon
Rajbefogó és anyapótló feromon vásárlása céljából árajánlatot szeretnék kérni.

Földkábelfektetés
Pécel külterületen 200 méter hosszban NAYY 4X50 földkábel lefektetése.

Műkő ablakpárkány
Szükségem lenne külső műkő ablakpárkányra, 2 cm vastagságban az alábbi méretekben: 6 db 110 cm hosszú 30 cm széles, 2 db 290 cm hosszú 30 cm széles, 4 db 50 cm cm hosszú 30 cm széles.

Százpalackos borállvány
Szállodánk részére keresek praktikus, gyorsan összeszerelhető borállványt kb. 100 palack tárolására.

Radiátorcsere
Lemezradiátort cserélnénk lapradiátorra. A jelenlegi kazán és csőrendszer megtartása mellett. Az alábbi méretű 2 soros lapradiátorokra lenne szükségünk: 1db 60x1.30, 2db 60x1.60, 1db 60x0.80, 2db 60x0.40.

Szikramentes ponyva
Árajánlatot szeretnék kérni a következő méretű ponyvákra. Körben minden oldal rinlizve, 40-50 cm-es távolság lenne megfelelő. Anyaga szikraálló. Amennyiben a szikraálló anyag többféle minőségben, árkategóriában elérhető, akkor egy olcsó és egy közepes árral számolva is kérném. Az anyagról műbizonylat szükségesi. 7 db 1550 x 2000 mm, 14 db 1550 x 4300 mm, 28 db 1000 x 4300 mm

Nyúltáp
Érdeklődnék, mibe kerül a nyúltáp a gyártónál, és mi az a legkisebb mennyiség, amit leszállít.

Fűtéstervezés, -kivitelezés
Egy 220 nm családi házra szeretnék gépészeti tervezési ajánlatot az alábbi műszaki tartalommal: - Kondenzációs gázkazán + vegyes tüzelésű kazán mint energiaforrás - 1000-1500 l puffertartály - legalább 3 zónás, külön szabályozható rendszer (2 padlófűtés zóna, 1 radiátor) - Konyha, előszoba, fürdő, házt. helység, nappali hálószoba, 2 gyerekszoba, előtér, dolgozó, fürdőszoba padlófűtési körök, szobákban külön hőfokszabályzási lehetőséggel - radiátor kör: fürdőszobák, hálószobák (ez opcionális, ha lehet a szellőzéssel megoldani a + energiabevitelt) - szellőzés rekuperátorral, fűtő betéttel a melegvízkörről, szobánkénti befújással és konyha-fürdő, WC, háztartási helység elszívással - Légfűtéses kandalló által termelt meleg levegő eljuttatása az alsó szint helységeibe. - Melegvízellátás a gázcirkóból a vizes helységekbe - csatornakiépítés - hőleadó közegek és csövezések kiépítése. Az ajánlatokban az olcsóságra és praktikumra törekedjenek, nem vagyok érdekelt semmilyen high-tech megoldás megvételében, inkább a legjobb ár-érték arányt keresem.

Kályhaátrakás
Hagyományos, sárga csempés, két helyiséget egyszerre fűtő cserépkályha átrakására kérek árajánlatot.

Masszőrtanfolyam
Kérném tájékoztatásukat gyógymasszőri tanfolyam áráról, idejéről.

Kovácsoltvas
Bambuszfáklyához szeretnék fekete kovácsoltvas talpat, fáklyatartót készíttetni, vásárolni. 30-50 darabot.Delegáció – árajánlatkérés

RENDSZERKÖZLEMÉNY

A Delegáció árajánlatkérő modulja viszonylag új fejlesztés. A 2007-2008-as tesztüzem óta egyre népszerűbb, így mára eljutott arra a telítettségi fokra, hogy a naponta érkező rengeteg árajánlatkérés humán ellenőrzését tovább nem tudjuk minden esetben elvégezni. A megnyúlt ellenőrzési periódus lerövidítését csak úgy lehet biztosítani, ha az ellenőrzéseket egyre nagyobb arányban a számítógépes programjainkra bízzuk. Így viszont előfordulhatnak pontatlanságok a címzéseknél illetve a tartalomban, valamint előfordulhat az is, hogy egy levelet többször is kézhez kap.

Reméljük, komfortérzetük nem csökken, és hasznát veszik a megkereséseknek. Türelmüket egy gyorsabb rendszerrel honoráljuk. – a Fejlesztők

Fontos!
Ha nem vág a profiljába a megkeresés...

Ha azt tapasztalja, hogy kivételesen vagy rendszeresen kínálatukhoz nem illeszkedő árajánlatkérés érkezik rendszerünkön keresztül, kérjük, nézze át objektuma delegációs profiljait (a keresőszavakat, azaz a termék- és szolgáltatáslistát) abból a szempontból, hogy szerepel-e minden fontos terméke, szolgáltatása az objektum mellett, illetve csak azok szerepelnek-e, amelyekre valóban szükség van. Érdemes megvizsgálni azt is, hogy ezek a szavak kellően konkrétak-e. Ha túl általános vagy gyűjtőfogalmat rögzítünk, akkor minden ahhoz logikailag kapcsolódó keresésre – gyakran haszontalanul – árajánlatkérést fog kapni. Ha pl. gépjárműabroncsot árul, nem jó profil a gumi, mert ezzel befőttesgumiért is keresni fogják.

Előfordulhat az is, hogy a küldő nem használt megfelelő keresőszót – vagy a részletezés jelentősen eltér a címben jelzett témától. Ha ilyen esetben a megkeresés az önök számára hasznavehetetlen, egyszerűen hagyják figyelmen kívül – vagy ajánljanak más, szóba jöhető megoldást.

Mit érdemes még tudni a Delegáció árajánlatrendszeréről?
Mitől pörög ez így? És lehetne még jobb...?

A Delegáció árajánlatkérő lehetősége egyre népszerűbb. A forgalom növekedése miatt – és hogy a sebesség ne csökkenjen – a kiküldött árajánlatkérések előzetes humán ellenőrzését egyre inkább a folyamatosan fejlesztett számítógépes rendszerünkre bízzuk, de így becsúszhatnak kevésbé érdekes megkeresések is. Mi a fejlesztést és a postázást vállaljuk – az időnkénti ellenőrzést, pontosítást Önökre bízzuk. Erre leginkább akkor lehet szükség, ha nagyobb arányban érkezik érdektelen árajánlatkérés – ami a tapasztalatok szerint egyébként mégiscsak felejthető kényelmetlenség egy-egy jó, megrendelésbe forduló megkeresés fejében.

Fontos tudnivaló, hogy a Delegáció nem várja el, hogy egy keresőszó pontosan megegyezzen valamely cég regisztrált termékei, szolgáltatásai közül valamelyikkel. A rendszerünk keresési—szűrési megoldása éppen azért népszerű, mert az egyes fogalmak között figyelembe veszi a logikai kapcsolatokat is, így lehet az például, hogy megtaláljuk a bútor gyártásával foglalkozó céget akkor is, ha nem erre a szóra, hanem mondjuk szék, heverő vagy könyvespolc foglomra történt a keresés.

Ez az eljárás megsokszorozza az egyes cégekre történő rátalálás esélyét – és nemcsak a Delegáción, hanem az oldalainkat jól ismerő Google, Yahoo és más világkeresők találati listáin is.

Egy veszélye lehet csupán ennek a "trükknek": ha a cég valamely terméke és/vagy a keresőszó túl általános fogalom, akkor nagyon sok találatot kaphatunk, amelyek között lehet jó néhány, amelyre majd ezt mondjuk: hát, nem erre gondoltam...

Néhány példa arra, hogy milyen esetekben jutunk rossz találatokra:

Egy cég húsáru készítésével foglalkozik, pl. nyers és félkész sertéstermékekkel, mondjuk tőkehús, töltöttáru, kolbász stb., a profiljai között ez szerepel: élelmiszer; én meg zöldséget keresek, meg fogom találni, mert a zöldség is élelmiszer. Ha a cég pontosabban fogalmazott volna, és mondjuk az írja, hogy húsáru vagy tőkehús, kolbász stb, akkor most nem kapna árajánlatkérést zöldségre

Ha a cég jól adta meg a termékeit, szolgáltatásait, de én keresek túl általánosan, mert azt írom: élelmiszer, pedig zöldségre lenne szükségem, hasonló eredményre jutok.

Ezeket a "hibákat" nem lehet teljes mértékben kiküszöbölni, csak csökkenteni azzal, hogy törekszünk mindig a legkonkrétabban fogalmazni, azaz a legszűkebb fogalomkörű profilt, keresőszót használni. Bár még így is lőhetünk mellé, de ilyenkor egy kis figyelmesség sokat segíthet... – vagy egyszerűen csak átlapozzuk a nem igazán nekünk szóló árajánlatkérést.

A konkrét keresőszavakat a Delegáció díjazza: ezek a legolcsóbb profilok. Például az élelmiszer 370 Ft/hó, míg a kolbász csak 80 Ft/hó. Már csak ezért is érdemes jól megfontolni, hogy milyen keresőszavakat alkalmazunk...

Pontosítson!
A konkrétabb a jobb...

Termék– vagy szolgálatatáslistája megadásánál fogalmazzon mindig annyira konkrétan, amennyire csak lehet! Ez a legfontosabb feltétele a pontosan címzett árajánlatkéréseknek (igy nem kerülnek a szűrésbe nem oda tartozó elemek).

A Delegáció árpolitikájában is kifejezésre jut a pontosságra törekvés: a legolcsóbb profilok kellően konkrétak, jól körülhatárolják a fogalmat, azaz a terméket vagy szolgáltatást. Néhány példa szemléltetésül: a védőital sokkal olcsóbb mint az ital általában; kaputelefon, mész, panellakás olcsóbb mint a termék, áru, készülék, ingatlan stb.; bébiital, rövidital, védőital, sertésoldalas, hortobágyi húsos palacsinta olcsóbb mint az ital, étel, hús, palacsinta stb.; hajószerviz, klímaszerviz, stílbútorjavítás, hallásjavítás, csemballójavítás ... mint a javítás, szerviz stb.; közműtervezés, betűtervezés, háztervezés ... mint a tervezés...

Az alapszabály tehát: pontos, konkrét, egyedi = olcsó. Általános, gyűjtőfogalom = drágább.


Copyright © 2007 Delegáció – delegacio.hu

http://aproban.hu aproban.hu

Ha valamit nem találsz a Delegáción

Google
Web
delegacio.hu