1x.hu - Delegáció partner
 
Keresés Keresés Törlés Részletes Delegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresés
_D_

0,5 l-es ásványvizes üvegpalack
Az alábbi paraméterek alapján szeretnénk egy hozzávetőleges ajánlatot kérni ásványvizes üvegek gyártására: - szín: lehetőség szerint natúr, átlátszó - űrtartalom: 0,5 l - töltendő folyadék: ásványvíz - zárása: alumínium (fém) csavaros kupak - magassága: (kupakkal együtt) 22,5 cm - szélessége 67 mm - súlya: jelenlegi mintadarabunk 32 g - igényelt mennyiség : ~ 100.000 db/hó, mely folyamatosan növekedhet - UV-védelem követelmény

Vágatfeltárás
Körülbelül 2 km vágat feltárása kemény kőzetben, amelynek az első cca. 40 m-es része lett berobbantva. A többi valószínüleg ép állapotban van, de bővítésére szükség lehet.

Száraz és nedves mederkotrás
Száraz mederkotrás kb. 0,6 ha felületen. Nedves (hidromechanizációs) tókotrás 4,5 ha tófelületen.

Ásványvíz-palackozó gépsor
Ásványvíz-palackozó gépsor megvásárlásához kérnék árajánlatot.

1440 nm műmárvány lap
1440 négyzetmétert szeretnék műmárvány lappal beburkolni és erre kérek ajánlatot.

Cukorcsomagolás
Árajánlatot kérnék cukor csomagolásra. Napi mennyiség 5 kamion (120 tonna). Jelenleg 50 kg-os papírzsákban van az áru. Címkét, logót mi biztosítunk. Csomagolás módja: papír.

Nagy tétel cukor
Tisztelt Árajánlattevő! Ezúton keresünk európai illetve közvetlen exportra Icumsa 45 finomitott kristálycukrot, kizárólag nagy tételben, tisztázott származással, magyarországi átvételel, illetve hajós tengeri szállitásra. Ajánlataikat előre is köszönjük.

Havi 20 tonna ipari alkohol
Havi 20 tonna ipari alkoholra kérnék ajánlatot (nyomdaipari felhasználásra).

Csaptelep ezres tételben
Vásárolnánk félcolos egyszerű, tehát csak hideg viz elzárására szolgáló rozsdamentes csaptelepet a legegyszerűbb kivitelben, több ezres tételben.

300000 nátronpapír cementeszsák
50 kg-os cementeszsák, nátronpapír, 4 színben, négyrétegű, 80g/m2, 300000 db. Részletes ajánlatot és leírást kérek.


P:Tovább a Delegáció apróra...]
Mozgásfejlesztő kerékpár
Szíves visszajelzésük kérem: mozgásfejlesztő kerékpárt milyen árban tudnának biztosítani.

Mehanikus biztonsági fémredöny
280x130-as fémredőnyt keresek, mehanikus működtetésűt. Kérek árajánlatot, amiben a munkadíj és az anyagár tételesen szerepel.

Szaporítóanyag
Keresek 1,8 ha-ra bodza szaporítóanyagot.

Vegyes tüzelésű hőlégbefúvós kazán
Műhely fűtésére keresek vegyes tüzelésű hőlégbefúvós kazánt. Használt is érdekel.

Csontvágó szalagfűrész
Szeretnék árajánlatot kérni elektromos csontvágó szalagfűrész vásárlásához.

Mézbor
Mézborra keresek árajánlatot.

Biliárdasztal-posztózás
Biliárdasztalomon lenne posztócsere és érdekelne menyibe kerül?

Fagyiskocsi
Szükségem volna egy fagyiskocsira és érdekelne a feltétel, hogy miként tudnék ilyenhez hozzájutni. Ausztriába szeretném kihozni a vállalkozásomhoz.

Autóklíma
Skoda fabia 2005 évjárat, 1.2 12v típusú autóba szeretnék klímát beszereltetni. Erre szeretnék árajánlatot kérni.

Rajbefogó és anyapótló feromon
Rajbefogó és anyapótló feromon vásárlása céljából árajánlatot szeretnék kérni.

Földkábelfektetés
Pécel külterületen 200 méter hosszban NAYY 4X50 földkábel lefektetése.

Műkő ablakpárkány
Szükségem lenne külső műkő ablakpárkányra, 2 cm vastagságban az alábbi méretekben: 6 db 110 cm hosszú 30 cm széles, 2 db 290 cm hosszú 30 cm széles, 4 db 50 cm cm hosszú 30 cm széles.

Százpalackos borállvány
Szállodánk részére keresek praktikus, gyorsan összeszerelhető borállványt kb. 100 palack tárolására.

Radiátorcsere
Lemezradiátort cserélnénk lapradiátorra. A jelenlegi kazán és csőrendszer megtartása mellett. Az alábbi méretű 2 soros lapradiátorokra lenne szükségünk: 1db 60x1.30, 2db 60x1.60, 1db 60x0.80, 2db 60x0.40.

Szikramentes ponyva
Árajánlatot szeretnék kérni a következő méretű ponyvákra. Körben minden oldal rinlizve, 40-50 cm-es távolság lenne megfelelő. Anyaga szikraálló. Amennyiben a szikraálló anyag többféle minőségben, árkategóriában elérhető, akkor egy olcsó és egy közepes árral számolva is kérném. Az anyagról műbizonylat szükségesi. 7 db 1550 x 2000 mm, 14 db 1550 x 4300 mm, 28 db 1000 x 4300 mm

Nyúltáp
Érdeklődnék, mibe kerül a nyúltáp a gyártónál, és mi az a legkisebb mennyiség, amit leszállít.

Fűtéstervezés, -kivitelezés
Egy 220 nm családi házra szeretnék gépészeti tervezési ajánlatot az alábbi műszaki tartalommal: - Kondenzációs gázkazán + vegyes tüzelésű kazán mint energiaforrás - 1000-1500 l puffertartály - legalább 3 zónás, külön szabályozható rendszer (2 padlófűtés zóna, 1 radiátor) - Konyha, előszoba, fürdő, házt. helység, nappali hálószoba, 2 gyerekszoba, előtér, dolgozó, fürdőszoba padlófűtési körök, szobákban külön hőfokszabályzási lehetőséggel - radiátor kör: fürdőszobák, hálószobák (ez opcionális, ha lehet a szellőzéssel megoldani a + energiabevitelt) - szellőzés rekuperátorral, fűtő betéttel a melegvízkörről, szobánkénti befújással és konyha-fürdő, WC, háztartási helység elszívással - Légfűtéses kandalló által termelt meleg levegő eljuttatása az alsó szint helységeibe. - Melegvízellátás a gázcirkóból a vizes helységekbe - csatornakiépítés - hőleadó közegek és csövezések kiépítése. Az ajánlatokban az olcsóságra és praktikumra törekedjenek, nem vagyok érdekelt semmilyen high-tech megoldás megvételében, inkább a legjobb ár-érték arányt keresem.

Kályhaátrakás
Hagyományos, sárga csempés, két helyiséget egyszerre fűtő cserépkályha átrakására kérek árajánlatot.

Masszőrtanfolyam
Kérném tájékoztatásukat gyógymasszőri tanfolyam áráról, idejéről.

Kovácsoltvas
Bambuszfáklyához szeretnék fekete kovácsoltvas talpat, fáklyatartót készíttetni, vásárolni. 30-50 darabot.DELEGÁCIÓ Bennfentes extrák


Bármilyen kiszivárogtatni szánt bennfentes információ esetén:

Írj: bennfentes@delegacio.hu
Telefonálj: 0670-3876-289

A megjelenés a Bennfentes rovatban ingyenes, de a megjelenésről a Delegáció dönt.A Bennfentes rovat nagy értékű üzleti ajánlataihoz az alábbi üzleti csomagok keretében férhetsz hozzá. A Delegáció keresőjében megjelnő cégek – a delegált cégek, objektumok – a rendes üzemmenet során megkapják az őket érintő árajánlatkéréseket, amelyek a keresőoldalon üzemeltetett ún. csoportos árajánlatkérés során rendszerünkbe érkeznek. Nekik tehát csak akkor érdemes VIP-csomagot is vásárolni, ha a delegált profilon kívüli bennfentes információhoz – egy konkréthoz vagy folyamatosan többhöz is – hozzá szeretnének jutni.

(A rendes – csoportos – árajánlatkérésekből rendszerünk naponta pillanatnyilag kb. 300-at postáz a delegált partnereinknek. Ide, a Bennfentes rovatba csak a kiemelt megkeresések kerülnek.)


Csomagok nagyfogyasztóknak

VIP Spot: 6000 Ft + áfa

Tartalom: egyszeri konkrét ajánlat (ajánlatkérés) kiküldése konkrét megkeresésre.

A küldés előtt a Delegáció mindig leellenőrzi, hogy az adott ajánlatkérés még aktuális-e.

Indokolt esetben további egy hasonló kondíciójú ajánlatkérést postázunk.


VIP Ízelítő: 50000 Ft + áfa

Időtartam: 3 hónap

Tartalom: az adott időtartamon belül a Delegáció csoportos árajánlatkérő moduljára érkező összes árajánlatkérést a beérkezés pillanatában továbbpostázzuk Partnerünknek.

Az ajánlatkéréseket szűretlenül, azaz témától, nagyságrendtől és régiótól függetlenül kiküldjük. (Pillanatnyilag naponta 10-30 ajánlatkérést regisztrálunk, amelyek átlag háromszáz céghez jutnak el a szolgáltatás- ill termékkörük szerint – nem számítva itt az egyedi megkereséseket.)

Bónusz 1: Továbbítjuk azokat a megkereséseket is, amelyek nem árajánlatkérések, hanem kiajánlások. Ezeket egyébként a rendszerünk a standard delegációs regisztráltaknak nem továbbítja.

Bónusz 2: Továbbítjuk visszamenőlegesen az egy hónapnál nem régebbi megkereséseket is – lehet közöttük még sok hasznos. Kérésre további egy hónap anyagát is elküldjük.


VIP Shadow: 100000 Ft + áfa

Időtartam: 1 év

Tartalom: az adott időtartamon belül a Delegáció csoportos árajánlatkérő moduljára érkező összes árajánlatkérést a beérkezés pillanatában továbbpostázzuk Partnerünknek.

Az ajánlatkéréseket szűretlenül, azaz témától, nagyságrendtől és régiótól függetlenül kiküldjük.

Bónusz 1

Bónusz 2

Bónusz 3: A Delegáció Bennfentes rovatába közvetlenül érkező ajánlatokat, megkereséseket is postázzuk – függetlenül attól, hogy ott megjelennek-e vagy sem.


VIP Extra 100000 Ft + áfa

Időtartam: 1 év

Tartalom: csak delegációs regisztrációval együtt. Az adott időtartamon belül a Delegáció csoportos árajánlatkérő moduljára érkező összes árajánlatkérést a beérkezés pillanatában továbbpostázzuk Partnerünknek. Ezzel a csomaggal azonban be lehet állítani tetszőleges számú profilt az ajánlatkérések szűrésére, illetve engedélyezni vagy tiltani, hogy a Delegáció az adott profilt/profilokat kibővítse-e a szinonima- és logikai kapcsolatok tára alapján. Ezek a beállítások függetlenek a regisztrált (a Delegáció keresőjében szereplő, partnerhez kapcsolt) keresőszavaktól (profiloktól).

Azoknak ajánljuk, akik pl. közvetítőkereskedelemmel, szolgáltatásközvetítéssel foglalkoznak valamely szűkebb, jól körülhatárolható piaci szegmensben.

A delegálás költségeit – egy objektumra és egy kampányra (lásd az adminoldalon), max. 30 profilig – ennél a csomagnál külön már nem kell megfizetni.

Természetesen a Delegáción primér módon is érkeznek megkeresések az ott megjelentetett elérhetőségeken.

Partnerünk ajánlatát – kérésére – folyamatosan szerepeltetjük a Delegáció Bennfentes rovatában is.

Bónusz 1

Bónusz 2

Bónusz 3


További infó, kapcsolat:

bennfentes@delegacio.hu
Telefon: 0670-3876-289


Copyright © 2007 Delegáció – delegacio.hu

http://aproban.hu aproban.hu

Ha valamit nem találsz a Delegáción

Google
Web
delegacio.hu