1x.hu - Delegáció partner
 
Keresés Keresés Törlés Részletes Delegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresés

FSF.hu Alapítvány

 
1091 Budapest (Főváros), Üllői út 119. IV. em. 65.
Részletek:
Az alapítvány teljes neve: Free Software Foundation Hungary Alapítvány a Szabad Szoftverek Magyarországi Népszerűsítéséért és Honosításáért.

Az FSF jelentése: Free Software Foundation, azaz Szabad Szoftver Alapítvány. Az FSF elnöke Richard Stallman, aki 1984-ben elindította GNU Projektet. Nagyjából ekkor indult a szabad szoftveres mozgalom. A GNU-kiáltványból többet is megtudhat az ideológiai háttérről.

A népszerűsítés fogalmát talán nem kell sokat magyarázni. A honosításon lényegében a szabad szoftverek és dokumentációk fordítását értjük angol nyelvről magyarra. Alapelvünk, hogy honosított szoftvernek úgy kell kinéznie, mintha azt eleve a célnyelven írták volna meg.

Alapítványunk nem rendelkezik irodával, így jelenleg csak email útján lehet elérni minket. Amennyiben kérdése, javaslata van az alapítvány munkájával kapcsolatban, akkor kérjük írjon levelet az fsf@fsf.hu címre.
 


Google Bookmark Google Yahoo Bookmark Yahoo Digg it Bookmark Digg it del.icio.us Bookmark del.icio.us Facebook Bookmark Facebook Reddit Bookmark Reddit Furl Bookmark Furl Blinklist Bookmark Blinklist Ma.gnolia Bookmark Ma.gnolia Simpy Bookmark Simpy Netvouz Bookmark Netvouz
A Delegáció a folyamatosan bővülő szinonimarendszere segítségével ezt a céget alapértelmezésben az alábbi keresőszavakkal is megtalálja:
ingyenes program, ingyenes számítógépes program, ingyenes szoftver, ingyenszoftver, program, szabadfelhasználású program, szabadon letölthető alkalmazás, szabadon letölthető program, szabadon letölthető szoftver, számítógépes program, számítógépprogram, számítógép-program, szoftver, szoftvergyártás, szoftvergyártó
Copyright © 2007 Delegáció – delegacio.hu

http://aproban.hu aproban.hu

Ha valamit nem találsz a Delegáción

Google
Web
delegacio.hu