1x.hu - Delegáció partner
 
Keresés Keresés Törlés Részletes Delegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresés

Magyar Kereszténydemokrata Szövetség

 
1054 Budapest (Főváros), Széchenyi rpt. 19.
Profilok:
Részletek:
Az 1997-ben megalakult Magyar Kereszténydemokrata Szövetség Barankovics István szellemi örököse, a Demokrata Néppárt jogutódja. Az örökség, csakúgy, mint maga a kereszténydemokrácia, valójában közkincs. Ezért a Szövetség léte első pillanatától fogva a hasonló értékeket vallók erők egységesülés felé hajló összefogásának a híve.

Az egység csak akkor érhető el, ha van a résztvevőkben tapintat, egymás iránti megértés és önkritika. A feladat nehézsége nem ok a tétlenségre. A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség jelenleg kétoldalú együttműködési megállapodásokra törekszik. A Fidesz – Magyar Polgári Párttal és a Magyar Demokrata Néppárttal történt megállapodásaink nem kizáró jellegűek: további hasonlók megkötésére bátorítanak.

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elutasítja a pártok közötti gyűlölködést. Közéletünket jelenleg az a küzdelem határozza meg, amelyet a múlt képviselői, azaz a szovjet elnyomás haszonélvezői illetve az ő gazdasági és szellemi örököseik folytatnak a jövő, azaz a mindenkinek esélyegyenlőséget nyújtó polgári átalakulás ellen. Ebben a harcban a többség a polgári átalakulás mellet van, de a tényleges eszközök többségével a kádári elit maradványai rendelkeznek. Hozzájuk tartozik a közvélemény formálóknak, valamint a pénzvilág és a gazdasági élet urainak többsége.

Mi magyar kereszténydemokraták ebben a párviadalban a jövő oldalán állunk. Céljaink csak demokratikus eszközökkel érhetők el. Minden szélsőséges, kirekesztő vagy jogsértő megoldást elutasítunk. Demokratikus választási győzelemben akarjuk megszerezni a hatalmat, amely lehetőséget ad a valós átalakulásra, az új, korszerű Magyarország megszületésére.

(...)

 


Google Bookmark Google Yahoo Bookmark Yahoo Digg it Bookmark Digg it del.icio.us Bookmark del.icio.us Facebook Bookmark Facebook Reddit Bookmark Reddit Furl Bookmark Furl Blinklist Bookmark Blinklist Ma.gnolia Bookmark Ma.gnolia Simpy Bookmark Simpy Netvouz Bookmark Netvouz
A Delegáció a folyamatosan bővülő szinonimarendszere segítségével ezt a céget alapértelmezésben az alábbi keresőszavakkal is megtalálja:
államszövetség, atlétikai szövetség, bábaszövetség, bűnszövetség, céhszövetség, civil szervezet, civil szervezet szövetség, érdekképviselet, érdekvédelmi szövetség, horgászszövetség, horgász szövetség, ingatlanszövetség, iparosszövetség, iparszövetség, írószövetség, kamarai szövetség, karate szövetség, kosárlabda szövetség, kosárlabda-szövetség, labdarúgó szövetség, liga, néptáncszövetség, nőszövetség, önkormányzati szövetség, országos szövetség, Ószövetség, sportszövetség, szakmai szervezet, szakmai szövetség, szervezet, szövetségi állam, szövetségvagyon, társadalmi szervezet, töltőállomás, töltőanyag, töltőberendezés, töltőceruza, töltőceruzahegy, töltőgép, töltőgépsor, töltőkapa, töltőlevegő-hűtő, töltőszalag, töltőszelep, töltőszelepgyártó, töltőtérfogat, töltőtoll, töltővezérlés, Újszövetség, úttörőszövetség, vízilabda szövetség
Copyright © 2007 Delegáció – delegacio.hu

http://aproban.hu aproban.hu

Ha valamit nem találsz a Delegáción

Google
Web
delegacio.hu