1x.hu - Delegáció partner

 
Keresés Keresés Törlés Részletes Delegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresésDelegáció - részletes keresés
_D_

0,5 l-es ásványvizes üvegpalack
Az alábbi paraméterek alapján szeretnénk egy hozzávetőleges ajánlatot kérni ásványvizes üvegek gyártására: - szín: lehetőség szerint natúr, átlátszó - űrtartalom: 0,5 l - töltendő folyadék: ásványvíz - zárása: alumínium (fém) csavaros kupak - magassága: (kupakkal együtt) 22,5 cm - szélessége 67 mm - súlya: jelenlegi mintadarabunk 32 g - igényelt mennyiség : ~ 100.000 db/hó, mely folyamatosan növekedhet - UV-védelem követelmény

Vágatfeltárás
Körülbelül 2 km vágat feltárása kemény kőzetben, amelynek az első cca. 40 m-es része lett berobbantva. A többi valószínüleg ép állapotban van, de bővítésére szükség lehet.

Száraz és nedves mederkotrás
Száraz mederkotrás kb. 0,6 ha felületen. Nedves (hidromechanizációs) tókotrás 4,5 ha tófelületen.

Ásványvíz-palackozó gépsor
Ásványvíz-palackozó gépsor megvásárlásához kérnék árajánlatot.

1440 nm műmárvány lap
1440 négyzetmétert szeretnék műmárvány lappal beburkolni és erre kérek ajánlatot.

Cukorcsomagolás
Árajánlatot kérnék cukor csomagolásra. Napi mennyiség 5 kamion (120 tonna). Jelenleg 50 kg-os papírzsákban van az áru. Címkét, logót mi biztosítunk. Csomagolás módja: papír.

Nagy tétel cukor
Tisztelt Árajánlattevő! Ezúton keresünk európai illetve közvetlen exportra Icumsa 45 finomitott kristálycukrot, kizárólag nagy tételben, tisztázott származással, magyarországi átvételel, illetve hajós tengeri szállitásra. Ajánlataikat előre is köszönjük.

Havi 20 tonna ipari alkohol
Havi 20 tonna ipari alkoholra kérnék ajánlatot (nyomdaipari felhasználásra).

Csaptelep ezres tételben
Vásárolnánk félcolos egyszerű, tehát csak hideg viz elzárására szolgáló rozsdamentes csaptelepet a legegyszerűbb kivitelben, több ezres tételben.

300000 nátronpapír cementeszsák
50 kg-os cementeszsák, nátronpapír, 4 színben, négyrétegű, 80g/m2, 300000 db. Részletes ajánlatot és leírást kérek.P:Tovább a Delegáció apróra...]
Mozgásfejlesztő kerékpár
Szíves visszajelzésük kérem: mozgásfejlesztő kerékpárt milyen árban tudnának biztosítani.

Mehanikus biztonsági fémredöny
280x130-as fémredőnyt keresek, mehanikus működtetésűt. Kérek árajánlatot, amiben a munkadíj és az anyagár tételesen szerepel.

Szaporítóanyag
Keresek 1,8 ha-ra bodza szaporítóanyagot.

Vegyes tüzelésű hőlégbefúvós kazán
Műhely fűtésére keresek vegyes tüzelésű hőlégbefúvós kazánt. Használt is érdekel.

Csontvágó szalagfűrész
Szeretnék árajánlatot kérni elektromos csontvágó szalagfűrész vásárlásához.

Mézbor
Mézborra keresek árajánlatot.

Biliárdasztal-posztózás
Biliárdasztalomon lenne posztócsere és érdekelne menyibe kerül?

Fagyiskocsi
Szükségem volna egy fagyiskocsira és érdekelne a feltétel, hogy miként tudnék ilyenhez hozzájutni. Ausztriába szeretném kihozni a vállalkozásomhoz.

Autóklíma
Skoda fabia 2005 évjárat, 1.2 12v típusú autóba szeretnék klímát beszereltetni. Erre szeretnék árajánlatot kérni.

Rajbefogó és anyapótló feromon
Rajbefogó és anyapótló feromon vásárlása céljából árajánlatot szeretnék kérni.

Földkábelfektetés
Pécel külterületen 200 méter hosszban NAYY 4X50 földkábel lefektetése.

Műkő ablakpárkány
Szükségem lenne külső műkő ablakpárkányra, 2 cm vastagságban az alábbi méretekben: 6 db 110 cm hosszú 30 cm széles, 2 db 290 cm hosszú 30 cm széles, 4 db 50 cm cm hosszú 30 cm széles.

Százpalackos borállvány
Szállodánk részére keresek praktikus, gyorsan összeszerelhető borállványt kb. 100 palack tárolására.

Radiátorcsere
Lemezradiátort cserélnénk lapradiátorra. A jelenlegi kazán és csőrendszer megtartása mellett. Az alábbi méretű 2 soros lapradiátorokra lenne szükségünk: 1db 60x1.30, 2db 60x1.60, 1db 60x0.80, 2db 60x0.40.

Szikramentes ponyva
Árajánlatot szeretnék kérni a következő méretű ponyvákra. Körben minden oldal rinlizve, 40-50 cm-es távolság lenne megfelelő. Anyaga szikraálló. Amennyiben a szikraálló anyag többféle minőségben, árkategóriában elérhető, akkor egy olcsó és egy közepes árral számolva is kérném. Az anyagról műbizonylat szükségesi. 7 db 1550 x 2000 mm, 14 db 1550 x 4300 mm, 28 db 1000 x 4300 mm

Nyúltáp
Érdeklődnék, mibe kerül a nyúltáp a gyártónál, és mi az a legkisebb mennyiség, amit leszállít.

Fűtéstervezés, -kivitelezés
Egy 220 nm családi házra szeretnék gépészeti tervezési ajánlatot az alábbi műszaki tartalommal: - Kondenzációs gázkazán + vegyes tüzelésű kazán mint energiaforrás - 1000-1500 l puffertartály - legalább 3 zónás, külön szabályozható rendszer (2 padlófűtés zóna, 1 radiátor) - Konyha, előszoba, fürdő, házt. helység, nappali hálószoba, 2 gyerekszoba, előtér, dolgozó, fürdőszoba padlófűtési körök, szobákban külön hőfokszabályzási lehetőséggel - radiátor kör: fürdőszobák, hálószobák (ez opcionális, ha lehet a szellőzéssel megoldani a + energiabevitelt) - szellőzés rekuperátorral, fűtő betéttel a melegvízkörről, szobánkénti befújással és konyha-fürdő, WC, háztartási helység elszívással - Légfűtéses kandalló által termelt meleg levegő eljuttatása az alsó szint helységeibe. - Melegvízellátás a gázcirkóból a vizes helységekbe - csatornakiépítés - hőleadó közegek és csövezések kiépítése. Az ajánlatokban az olcsóságra és praktikumra törekedjenek, nem vagyok érdekelt semmilyen high-tech megoldás megvételében, inkább a legjobb ár-érték arányt keresem.

Kályhaátrakás
Hagyományos, sárga csempés, két helyiséget egyszerre fűtő cserépkályha átrakására kérek árajánlatot.

Masszőrtanfolyam
Kérném tájékoztatásukat gyógymasszőri tanfolyam áráról, idejéről.

Kovácsoltvas
Bambuszfáklyához szeretnék fekete kovácsoltvas talpat, fáklyatartót készíttetni, vásárolni. 30-50 darabot.
Hajótörés az Infótengeren?
Elsősegély a fuldoklónak

A Delegáció egy keresőrendszer. Abban eredeti, hogy akkor is segít valamilyen objektumra rátalálni, ha nem egészen ugyanazt a fogalmat használod a kereséskor, mint amit a hirdető megadott az objektumjához. Milliónyi példát hozhatnánk, de szerintem ezt már észrevetted. Egyet mégis: a gépjárműszerelőt megtalálod akkor is, ha autójavítót keresel.

Objektumregisztráció

A legfontosabb lehetőség a Delegáción. A megjelenő cégeket, intézményeket, rendezvényeket, akciókat stb. gyűjtőnéven objektumoknak hívjuk. Az objektumot te hozod létre itt, az adminfelületen.

Egy objektum fontosabb adatai: a neve, az elérhetősége (telefon, E-mail, weboldal címe stb.), valamint egy szabadszöveges leírás, ami kiegészítő információkat adhat az oldalt használóknak. A legfontosabb azonban, hogy valamilyen keresőszót – profilt – is hozzá kell adni, különben nincs mivel megkeresni.

Profil

Profil, azaz keresőszó, címke. Ez a profil az, amit a Delegáció kibővít az így-úgy kapcsolódó további fogalmakkal, hogy az objektumodra rátaláljon az is, aki nem az általad megadott keresőszavakkal, hanem valamilyen más, a témához kapcsolódó fogalommal keres. És ez a lényeg! Sokkal kevesebb keresés vész kárba, sokkal többször találnak rád!

Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Delegáció leegyszerűsíti a keresést azzal, hogy "kitalálja" előre, hogy milyen szavak végigpróbálgatásával lehetne az összes szóba jöhető objektumot megtalálni, ha egy adott terméket vagy szolgáltatást keres valaki. Ha te például a bútor szót kapcsolod az objektumodhoz, akkor rádtalálnak úgy is, ha ezek közül keresnek egyet (csak kiragadott példák): asztal, ágy, bababútor, barokk bútor, bőrbútor, bútorzat, dívány, fürdőszobabútor, gyermekbútor, heverő, keményfa bútor, kanapé, szekrény stb. Ha még nem tetted, lépj ki, és próbáld ki a főoldalon a keresést.

Az egy profilhoz kapcsolódó más profilokat az egyszerűség kedvéért így nevezzük: szinonima.

A legjobb profil megtalálása

Egy profil – ahogy a fogalmak általában – jelölhetnek egyedi dolgokat, vagy lehetnek gyűjtőfogalmak. Egy gyűjtőfogalomhoz rendszerint jó sok más fogalom kapcsolódik, mint például az előzőekben említett bútor. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyet érdemes az objektumhoz kapcsolni, mert akkor sokmindenre meg fog jelenni. Ez így is van, de az már nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.

Ha neked van egy bútoros céged, jobban jársz – és a keresők is –, ha egy kicsit konkrétabb keresőszót adsz meg. Mert szinte biztos, hogy nem lehet megtaláni nálatok az összes bútorfélét, mert vannak ám rendkívüli bútorok is, amiket talán nem árulsz illetve nem készítesz: orvosi bútor, utcabútor, iskolabútor, öltözői bútor, irodabútor, kórházi bútor, gyökérbútor, hajóbútor stb. Mindenki jobban jár, ha egy kicsit konkrétabban fogalmazol, ráadásul ami konkrétabb, azaz kevésbé gyűjtőfogalom, az olcsóbb is. Jó hír: hogy ha pl. a szűkebb szobabútort adod meg, ez előrángatja a hálószobabútort, a nappali bútort, a fotelt stb., de nem hozza elő pl. az áruházi polcot. Így majd nem kell rengeteg hasznavehetetlen árajánlatkérést kerülgetned, ellenben a profilodba vágókat kézhez kapod. Viszont továbbra is megjelensz a bútor keresőszóra is... Ami neked a legocsóbb, a keresőknek az a legcélravezetőbb!

A Delegáció felépítése, az objektumok láthatósága

Vannak tehát az objektumok, ezekhez kapcsolódnak a különféle profilok, amikre keresni lehet. Az objektumok megjelenését időben is be kell határolni, mert vannak például időszakos rendezvények is, de egy sima cégnél is meg kell tudnunk mondani, hogy meddig tart a szolgáltatás. Ezt szabályozzák a kampányok.

A kampány

A kampányok szintén az objektumhoz kapcsolódnak, de ugyanakkor a profilokhoz is.

Egy kampány legfontosabb feladata, hogy elindítsa és leállítsa az adott objektum megjelenését az adott kampányban szereplő profilokkal. Létrehozhatunk többféle kampányt is egy objektumhoz. Például egy cégnek lehet egy standard megjelenése egy általános tevékenységi körrel, az ezt leíró profilokkal. Ez legyen mondjuk a Standard nevű kampány (te adsz neki nevet). Ez mondjuk induljon mától, és érjen véget például két év múlva.

Ugyanennek az objektumnak egy másik kampánya viszont beállítható ettől eltérő kezdettel és végső dátummal, mert például ekkor indul egy rendezvénysorozat, amelynek érdemes hírverést csinálni. Ennek a kampánynak legyen például Konferencia a neve, és ehhez adjunk néhány idevágó profilt, pl.: konferencia, életmód, egészségmegőrzés, táplálkozás, bioétrend – mert mondjuk éppen ezek a vezetőtémák a rendezvényen. Ezekkel a profilokkal – és a kapcsolódóakkal – csak a második, a Konferencia kampány ideje alatt fog az objektum megjelenni, míg a Standarddal folyamatosan.

A szerkesztés

Gondolj a Delegáció felépítésére: három fő elem működteti. Ezek
– az objektum
– a profil
– és a kampány.

Ezt a három elemet kell megadnod, hogy valamit delegálhassunk.

Először hozz létre egy objektumot. Nevezd el úgy, ahogy szeretnéd, hogy megjelenjen a publikus oldalakon (rendszerint ez egy cégnév, de lehet más is, például, ha egyéni vállalkozó vagy, illetve ha csak egy rendezvényt magát szeretnél megjelentetni). Adj hozzá elérhetőségi adatokat, és írd le néhány mondatban, hogy mi is ez. Az adatokat bármikor megváltoztathatod, és egy fillérbe sem kerül.

Ezután jön a lényeg: adj hozzá néhány profilt az előzőekben leírtakat erősen figyelembe véve. Aggodalomra semmi ok: próbálkozhatsz bátran, hogy melyik lesz a legjobb és a legolcsóbb – vagy melyek lesznek... Az aktuális árakat tartalmazó kalkuláció mindig megjelenik. Adj hozzá és dobj ki profilokat, amíg ki nem alakítod a legjobb állapotot. A rendszer arról is tájékoztat, hogy összesen mennyibe kerül a delegálás a kiválasztott profilokkal, és hogy összesen hány további – kapcsolódó – fogalommal jelenik meg az objektum.

Hozz létre egy – vagy több – kampányt is, állítsd be az indulás és a befejezés napját. Nézd meg, hogy rendben van-e minden, és mentsd el. Ezzel létre hoztál egy nyitott kampányt, hogy még módosíthasd.

A nyitott kampány

A nyitott kampányt nem delegálja a rendszer, tehát kísérletezhetsz nyugodtan.

Amíg egy kampány nyitott, addig bármikor módosíthatod, a profilokat is beleértve.

Ahhoz, hogy megjelenjen az objektum, legalább egy lezárt kampányának kell lennie.

A lezárt kampány

Ha egy kampányt lezársz, többé nem változtathatsz rajta.

Ha egy zárt kampányban hibát fedezel fel, módosítani nem tudod, de kidobni igen. Hozhatsz létre helyette egy másikat, ami először megint csak nyitott lesz. A használatba vételhez előbb le kell zárnod.

Ha egy objektumnak van legalább egy zárt kampánya, és annak a kezdődátuma a mai nap vagy már elmúlt, valamint a záródátumot még nem értük el, az objektum megjelenik a Delegáción a megfelelő keresésekre.

A kampány szüneteltetése

Ha egy adott kampányt valamilyen okból szüneteltetni szeretnél, ezt bármikor megteheted. Ekkor az addig aktív kampány az általad meghatározott időszakra inaktív kampány lesz, és nem jelenik meg a keresésekre.

A költségek

A delegálás költségeit két összetevőből számítja a rendszer. A képlet nagyon egyszerű (minden nettó):

– a profilok havi ára szorozva 12-vel (a profilok éves ára)
– egyszeri 2000 Ft adminsztrációs díj.

Példaként nézzük meg az iménti Konferencia kampányt az ott kitalált profilokkal, az éppen aktuális árakon.

– konferencia 153 Ft/hó (az objektum 22 további keresőszóra is megjelenik)
– életmód 109 Ft/hó (az objektum 25 további keresőszóra is megjelenik)
– egészségmegőrzés 162 Ft/hó (az objektum 15 további keresőszóra is megjelenik)
– táplálkozás 82 Ft/hó (az objektum 9 további keresőszóra is megjelenik)
– bioétrend 89 Ft/hó (az objektum 9 további keresőszóra is megjelenik)

Tehát (egy évre számolva): (153+109+162+82+89)x12+2000=9140 (Ft, nettó)

A rengeteg plusz keresőszó, amelyre az objektum meg fog jelenni, ajándék a Delegációtól.

A költségviselő

Ahhoz, hogy tudjuk, kinek kell a számlát kiállítani, meg kell adnond a költségviselő adatait. Ez gyakran egybeesik az objektum megfelelő adataival, de nem mindig (pl. ha fantázianéven vitted be az objektumot). Fontos, hogy ezt egyszer meg kell külön adnod úgy, ahogy a számlára is – mint vevő – rákerül. Ezekkel az adatokkal fogja a szolgáltatást kiszámlázni a Delegáció, és az ott megjelölt számlázási címre fogja címezni a számlanyomtatványt.

Szerződés, auditálás

A Delegáció alapesetben nem kér és nem küld szerződést. Ha elfogadod a szolgáltatásunk mikéntjét, a publikus és az adminisztrációs oldalakon található írásos anyagokat, beleértve ezt a helpet is, és a regisztráció során közösen kialakított ár is rendben van, majd ennek összege megérkezik a számlánkra, ezzel létrejött közöttünk a megállapodás.

A Delegáció – mint Szolgáltató – ekkor a következőkre tesz vállalást:
  • A Szolgálatató céginformációs adatbáziszolgáltatást, illetve ehhez kapcsolódó reklámszolgáltatást nyújt a Megrendelő részére a tulajdonában lévő www.delegacio.hu internetcímen az egyes objektumoknál és a hozzájuk kapcsolódó kampányokban rögzített, és az összes online publikált módon és keretek között.

  • A Megrendelő a szolgáltatás ellenértékét bármikor kiegyenlítheti.

  • Szolgáltató az összeg számlájára érkezése után egy munkanapon belül – kivételesen, rendkívüli esetben (amely esetről a szolgáltatás online felületén beszámol) öt munkanapon belül – az adott objektumot az adott kampánnyal delegálja a keresőrendszerébe.

  • Az esetlegesen hiányosan érkező banki értesítésről (pl. kampányazonosító hiánya), illetve a delegálás költségeinek nem teljes összegben történő megérkezéséről a Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt, és a teljes összeg megérkeztéig a delegálást nem indítja el.

  • A Szolgáltató a teljes számlaösszeg megérkezésekor a költségviselő részére kiállított számlát postai úton kiküldi.

  • A Szolgáltató még kiegyenlített számla ellenére is megtagadhatja az objektum delegálását illetve megszünteti a már delegált objektum megjelenítését, ha a Megrendelő a publikálásra szánt tartalommal törvényt sért, illetve súlyosan vét az általános, az üzleti vagy az internetes etika szabályai ellen.

  • Gyötrő nyelvhelyességi illetve stiláris hibák esetén a Szolgáltató javaslatot tesz azok kijavítására. Ha a javaslatot a szolgáltatás igénybe vevője nem fogadja el, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a publikálásra szánt anyagot visszautasítsa.

  • A Szolgáltató a feladatai ellátása során mindig az Adatvédelmi nyilatkozatában foglaltak szerint jár el.

A Delegáció nem vizsgálja, hogy a költségviselői – vagy más, a Megrendelő által rendelkezésre bocsátott – adatok helytállók-e, de mindent megtesz – különösen abban az esetben, ha felmerül bármely érintettnek a jó hírnévhez fűződő vagy más, törvény által garantált joga csorbulásának gyanúja –, hogy a jogsértő állapotot megszüntesse, de kinyilvánítja, hogy az adatok valódiságáért azok elhelyezője vállalja a felelősséget. A Szolgáltató – a szolgáltatásából fakadóan – a rábízott publikus adatok minél hatékonyabb elektronikus közzétételében érdekelt és ezért felelős.

Átalánydíjas szerződés

Ha bármilyen ok miatt számodra nem elfogadhatók az előző pontban rögzített általános szerződési feltételek, lehetőséged van még átalánydíjas szerződés megkötésére is. Ennek tervezetét a Delegáció publikus oldalán, a Doksik menüpont alatt találod (nincs is feltétlenül szükség az adminisztrációs felület használatára).

Az átalánydíjas szerződést faxon vagy postai úton kérjük elküldeni. Ebben az esetben az elfogadott szerződést általunk aláírva, számlamelléklettel postázzuk a megadott címre.

Címek, további segítség

Az adminfelületen a legtöbb helyen találsz helyi helpet. Figyeld a kis kérdőjeleket.

Ha elakadsz, küldj egy levelet ide: elakadtam@delegacio.hu

Ha sürgősebb, bátran telefonálj: +36-70-3876-289

Ha javaslatod, ötleted van, azt ide küldd: javaslat@delegacio.hu

Copyright © 2007 Delegáció – delegacio.hu

http://aproban.hu aproban.hu

Ha valamit nem találsz a Delegáción

Google
Web
delegacio.hu